Where your story begins…

Het recruteringsteam

CENTURY 21 Benelux

Onze vacatures

Kerncijfers

  • 400

    Meer dan 400 medewerkers

  • 127

    Word lid van een van onze 127 kantoren

  • 30 jaar

    CENTURY 21 is al bijna 30 jaar gevestigd in België

Woord van de CEO

Beste talenten, Als CEO van CENTURY 21 wil ik graag even de tijd nemen om te praten over de geweldige kans die op jullie wacht binnen ons vastgoednetwerk. We leven in een wereld die voortdurend verandert, waarin vastgoed een essentiële rol speelt bij het bouwen van de toekomst. Stel je eens voor dat je kunt werken in een vakgebied waarin je je passie voor menselijke relaties, je creativiteit en je ondernemersgeest kunt uiten. Het aansluiten bij ons CENTURY 21-netwerk betekent toetreden tot een familie van experts die al tientallen jaren de vastgoedindustrie vormgeven. Vastgoed biedt een oneindige verscheidenheid aan uitdagingen en kansen. Elke dag krijg je de kans om mensen te helpen hun droomwoning te vinden, hun ideale thuis te creëren en winstgevende investeringen te realiseren. Je zult betrokken zijn bij beslissingen die het leven van individuen en gezinnen veranderen, en je zult hen begeleiden in elke stap van hun vastgoedtraject. Door je aan te sluiten bij Century 21 krijg je toegang tot eersteklas training. We investeren in je professionele ontwikkeling door je de tools, kennis en ondersteuning te bieden die je nodig hebt om uit te blinken. Je zult werken met getalenteerde en gepassioneerde collega's die jouw enthousiasme voor vastgoed delen en er altijd zullen zijn om je te ondersteunen. Maar dat is niet alles. CENTURY 21 is een wereldwijd netwerk dat actief is in veel landen, wat betekent dat er internationale kansen zijn voor degenen die hun horizon willen verbreden. Of je nu in je geboortestreek wilt werken of nieuwe markten wilt verkennen, ons netwerk opent deuren naar eindeloze mogelijkheden. De vastgoedsector groeit snel en we zijn op zoek naar visionaire jonge talenten die de toekomst van deze industrie willen vormgeven. Als je klaar bent voor uitdagende taken, het opbouwen van duurzame relaties en het toevoegen van echte waarde aan het leven van anderen, dan is CENTURY 21 de plek waar je moet zijn. Sluit je vandaag nog bij ons aan en laten we samen een schitterende toekomst opbouwen waarin vastgoed de hoeksteen wordt van welvaart en welzijn. Met vriendelijke groet,

Olivier Laporta

CEO CENTURY 21 Benelux

Video's

JOIN THE FAMILY !

Waarom kiezen voor CENTURY 21?

1/ De kracht van een marktleider, het hart van een outsider Bij CENTURY 21 geniet je van een unieke ervaring en aanwezigheid in de markt. En je vervoegt een team op mensenmaat dat elke dag blijft groeien en innoveren in plaats van op zijn lauweren te rusten. 2/ Nationaal en internationaal netwerk Bij CENTURY 21 vervoeg je een nationaal netwerk van makelaars die allemaal dezelfde waarden delen: kwaliteit zonder compromissen, wederzijdse ondersteuning en het delen van ervaring. Via ons uitgebreide netwerk voer je vastgoedtransacties uit in heel België en wereldwijd. 3/ CENTURY 21 Academy Bij CENTURY 21 doen we er alles aan om je te helpen groeien als filiaalhouder. We helpen je up-to-date te blijven en de nieuwste skills op de markt te integreren.

VERKOZEN TOT MERK VAN HET JAAR IN 2023

Belangrijk om te weten is dat CENTURY 21 de favoriete makelaar is van de Belgen. 94% van de mensen kent ons en 97% van onze klanten is tevreden!* * We streven er elke dag naar om dichter bij 100% tevreden klanten te komen.